NL |  FR
Aqua Service Waterverzachters

Aqua Service

53 jaar ervaring

In 53 jaar hebben we een enorme knowhow en expertise opgebouwd op het vlak van productie, levering, plaatsing én onderhoud van je waterverzachter.

Steeds in je buurt

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan technische medewerkers verspreid over heel België, is er altijd iemand bij jou in de buurt om je snel verder te helpen.

Alles in eigen beheer

Van productie over installatie tot het onderhoud van je waterverzachter: we doen het allemaal zelf. En zoals je weet: geen tussenpersoon = fabrieksprijzen!

> 100.000 klanten

Elke dag bezoeken we meer dan 450 klanten. In totaal tellen we al meer dan 100.000 tevreden klanten, die ons een gemiddelde score van 4.9/5 geven op Facebook en 4.6/5 op Trustpilot.

Beste prijs van het jaar
Gratis drinkwaterfilter
Gratis 1 jaar zout

Straffe Batibouwcondities 2024


tem. 15 maart

Het is weer zover! Batibouw, dé grootste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur in België, is er opnieuw te Brussels Expo van 17 tem. 25 februari. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze meest spraakmakende beurs van het jaar. Wij presenteren je dan ook met trots onze BESTE voorwaarden van het hele jaar.

GRATIS 'Aqua-Drink' waterfilter

Ja, je leest het goed. Tijdens Batibouw krijg je bij onze waterontharders een 'Aqua-Drink' waterfilter gratis. Geniet van heerlijk gefilterd en gratis water rechtstreeks uit je kraan en spaar zo maar liefst 3.500 plastic waterflessen uit!

  • Onze BESTE prijs van het jaar
  • GRATIS drinkwaterfilter
  • GRATIS zout voor 1 jaar

Maar haast je, deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar (nog 19 dagen). Vul vandaag nog ons formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Deze actie is enkel geldig voor offerteaanvragen die via deze pagina zijn ingediend, of door een bezoek tijdens Batibouw.

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en een vrijblijvende offerte met deze ongeziene Batibouwcondities.

Al 363 personen deden aan aanvraag.

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.