Drinkwatersysteem Aqua Pro

Drinkwatersysteem Aqua-pro

Hoe werkt een drinkwatersysteem Aqua-pro?

Is een waterverzachter niet direct iets voor u, maar wilt u thuis wel graag veilig kraantjeswater consumeren? Dan is ons drinkwatersysteem Aqua-Pro helemaal uw ding!

De Pro filtert uw tapwater, zodat het fris en gezond uw glas in stroomt. Alle onzuiverheden worden eruit gezeefd, zodat de kwaliteit zeker niet moet onderdoen voor die van flessenwater.

De werking van ons zuiveringssysteem is even simpel als geniaal. Het is volledig gebaseerd op microfiltratie. De Aqua Pro bestaat namelijk uit hele kleine voorfilters die alle bacteriën en virussen uit het water vissen.

Om zeker te zijn dat geen enkele minuscule microbe door de mazen van het net glipt, wordt ook een koolstoffilter geïnstalleerd. We sluiten het toestel aan op uw waterleiding, et voilà. Het koele kraantjeswater is voortaan volledig geur- en kleurloos. Ook kalk- of chloorachtige smaakjes behoren tot de verleden tijd.

Drinkwatersysteem met Warm, koud en bruisend water

Ons slimme systeem serveert u niet gewoon lauw plat water. U krijgt verschillende opties. Neemt u graag heerlijk koude slokken of bent u meer voor drank op kamertemperatuur? U vindt heet kraantjeswater handiger, voor een vlug kopje thee? Allemaal geen probleem. De Pro schenkt trouwens ook bruisend water als u dat aangenamer vindt dan plat.

Een dergelijke installatie is een investering z’n geld waard. Niet alleen is het gezonder en beter voor de natuur, u hoeft ook nooit nog met plastieken flessen te sleuren. Een hele vooruitgang, vinden wij zelf.

Zo’n Aqua Pro klinkt wel leuk, maar dan eerder voor uw (horeca)bedrijf? ‘t Is maar een woord. Wij produceren en leveren ook aangepaste systemen voor professioneel gebruik.

Drinkwatersystemen voor thuis

Drinkwatersystemen voor Professionelen

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in: