Drinkwatersysteem Aqua Pro

Drinkwatersysteem voor professionelen

Er zijn verschillende toestellen op de markt die het stadswater in uw bedrijf zuiveren. De meest populaire zijn waterfonteinen en waterfilters. Die zijn geschikt voor allerlei professionele spelers, waaronder de horeca, woonzorgcentra, ziekenhuizen, overheidsdiensten en zelfs boerderijen. De koeien en konijnen moeten natuurlijk ook iets gezonds te drinken krijgen!

U weet niet onmiddellijk welke het best bij uw consumptie past? Wij leggen even in grote lijnen beide systemen uit. Dat maakt de keuze er weer wat makkelijker op.

Drinkwatersysteem 2-tap Aqua Pro
2-TAP
Aqua-service-classic-small
Classic Small
Aqua-service-Classic-plus
Classic+
Drinkwatersysteem Fontemagna Light
Fontemagna

Aqua-Pro Drinkwatersysteem voor Professionelen

Wij hebben tientallen drinkwatersystemen voor professionelen, particulieren en Horecabedrijven. Benieuwd naar alle modellen van onze drinkwatersystemen? Bezoek onze website www.aqua-pro.com

Waterfonteinen

Een waterfontein kan u op zowel de waterleiding als op plastic flessen uit de winkel aansluiten. Als u beslist voor kraantjeswater te gaan, dan wordt een extra koolfilter geïnstalleerd. Die haalt alle bacteriën en virussen uit de vloeistof. Zo wordt het even kwaliteitsvol en gezond als flesjeswater.

Veel mensen leven in de illusie dat gefilterd water lauw en smaakloos is. Niks is minder waar. Er bestaan machines genoeg die zowel koud water als water op kamertemperatuur serveren. Zelfs bruiswater lukt perfect. De huurprijs van zo’n fontein ligt op ongeveer 25 euro per maand. Een dergelijk toestel is ook te koop vanaf 150 euro. De exacte prijs hangt natuurlijk af van de functies en onderdelen waar het apparaat over beschikt.

Waterfilters

Een filter werkt meestal via omgekeerde osmose. Omgekeerde oswatte? Bij osmose duwt een pomp het water door een membraan in de omgekeerde stroomrichting. Als op dat membraan druk wordt uitgeoefend, werkt het als een soort filter. Het valt eigenlijk het best te vergelijken met vloeistof die heel hard door een zeef met microscopisch kleine gaatjes wordt gedrukt. Zo worden onzuiverheden opgevangen en weggeleid.

Om zeker te zijn dat geen enkele minieme microbe door de mazen van het net glipt, wordt ook een koolstoffilter geïnstalleerd. Het toestel wordt aangesloten op uw waterleiding, et voilà. Het koele kraantjeswater is voortaan volledig geur- en kleurloos. Qua kwaliteit moet het zeker niet onderdoen voor flessenwater. Een dergelijk toestel heeft u vaak vanaf 100 euro, afhankelijk van de functies en onderdelen waar het over beschikt.

Ook Aqua Service maakt gebruik van waterfilters. Ons systeem is volledig gebaseerd op microfiltratie. De Aqua Pro bestaat namelijk uit hele kleine voorfilters die bacteriën en microben uit het water zeven. Voor professionele spelers ontwikkelden wij speciaal de Aqua Pro Professional, die grote hoeveelheden water in een keer zuivert.

Interesse in onze installaties? Vraag gerust een gratis prijsofferte.

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in:

Zoek je drinkwatersystemen voor thuis?