Drinkwatersysteem Aqua Pro

Drinkwatersysteem voor thuis

Er zijn verschillende toestellen op de markt die het stadswater in uw woning kunnen zuiveren. Het meest populaire drinkwatersysteem voor thuis zijn waterfonteinen en waterfilters. U weet niet onmiddellijk welke het best bij uw consumptie past? Wij leggen even in grote lijnen beide systemen uit. Dat maakt de keuze er weer wat makkelijker op.

Picolla-white Drinkwatersysteem Aqua Pro
Picolla White
Drinkwatersysteem 5-way-high
5-Way High
Drinkwatersysteem Assist Aqua-Pro
Assist

Aqua-Pro Drinkwatersysteem voor thuis

Wij hebben tientallen drinkwatersystemen voor thuis voor zowel particulieren, professionelen en Horecabedrijven. Benieuwd naar alle modellen van onze drinkwatersystemen? Bezoek onze website www.aqua-pro.com

Waterfonteinen

Een waterfontein kan u op zowel de waterleiding als op plastic flessen uit de winkel aansluiten. Als u beslist voor kraantjeswater te gaan, dan wordt een extra koolfilter geïnstalleerd. Die haalt alle bacteriën en virussen uit de vloeistof. Zo wordt het even kwaliteitsvol en gezond als flesjeswater.

Veel mensen leven in de illusie dat gefilterd water lauw en smaakloos is. Niks is minder waar. Er bestaan machines genoeg die zowel koud water als water op kamertemperatuur serveren. Zelfs bruiswater lukt perfect. De huurprijs van zo’n fontein ligt op ongeveer 25 euro per maand. Een dergelijk toestel is ook te koop vanaf 150 euro. De exacte prijs hangt natuurlijk af van de functies en onderdelen waar het apparaat over beschikt.

Waterfilters

Een filter werkt meestal via omgekeerde osmose. Omgekeerde oswatte? Bij osmose duwt een pomp het water door een membraan in de omgekeerde stroomrichting. Als op dat membraan druk wordt uitgeoefend, werkt het als een soort filter. Het valt eigenlijk het best te vergelijken met vloeistof die heel hard door een zeef met microscopisch kleine gaatjes wordt gedrukt. Zo worden onzuiverheden opgevangen en weggeleid.

Om zeker te zijn dat geen enkele minieme microbe door de mazen van het net glipt, wordt ook een koolstoffilter geïnstalleerd. Het toestel wordt aangesloten op uw waterleiding, et voilà. Het koele kraantjeswater is voortaan volledig geur- en kleurloos. Qua kwaliteit moet het zeker niet onderdoen voor flessenwater. Een dergelijk toestel heeft u vaak vanaf 100 euro, afhankelijk van de functies en onderdelen waar het over beschikt.

Ook Aqua Service maakt gebruik van waterfilters. Ons systeem is volledig gebaseerd op microfiltratie. De Aqua Pro bestaat namelijk uit hele kleine voorfilters die bacteriën en microben uit het water zeven.

Interesse in onze installaties? Vraag gerust een gratis prijsofferte.

drinkwatersysteem voor thuis
Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in:

Op zoek naar drinkwatersystemen voor Professionelen?