30% MINDER WATERVERBRUIK!

De Nieuwste Technologie
Waterverzachters

Info, Brochure of Prijsofferte voor een Aqua-Service Waterverzachter?

Antwoord binnen twee werkdagen!

Aqua Service Systems BV deelt deze gegevens nooit met derde partijen.

De #1 in Belgie voor Waterverzachters

Aqua Service is nummer 1 onder de fabrikanten van waterverzachters & ontkalkers in België. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.

Mild voor het Milieu

Vaatwassers en wasmachines die werken op kalkvrij water functioneren beter, waardoor het verbruik van detergenten daalt. Dit heeft een directe en positieve invloed op het milieu.

Gezonder voor de Huid

Uw huid en haar vinden na geringe tijd hun natuurlijke glans, zachtheid en souplesse terug door het gebruik van zacht water tijdens het douchen.

Beter voor uw Kledij

Wassen met zacht water zorgt er voor dat uw kledij en linnen heerlijk zacht blijven en langer hun kleuren behouden en minder snel dof worden.

Nooit meer Kalk

Uw vaatwas zal schitteren als nooit tevoren, en dit zonder toevoeging van zouten of antikalk-glansmiddelen. U zal ook nooit meer verstopte kranen of douchekoppen hebben.

Water Ontharden is Geld Besparen!

Onze waterverzachters worden continue vernieuwd en behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit en betrouwbaarheid in technologie.

Onze nieuwste technologie waterverzachters staan garant voor aanzienlijke besparingen op termijn en verbruiken tot 30% minder water en 70% minder zout dan andere waterverzachters op de markt. 

Een Aqua-Service waterverzachter betaalt zich dus aanzienlijk snel terug!

Bespaar tot €650 per jaar!

Volgens een onafhankelijke studie van Aqua Belgica kan een gemiddeld gezin jaarlijks tot zo’n €650 besparen indien er een waterontharder geïnstalleerd is. Alleen al door een besparing op uw energiefactuur van maar liefst 40%!

Reken hier nog de nieuwste technologie waterverzachters van Aqua Service er bij die 30% minder water en tot 70% minder onthardingszout gebruikt, en u hebt uw waterverzachters in geen tijd terugverdient.

Nieuwste technologie van waterverzachters

Wat Zeggen onze klanten?

"Uiterst tevreden over de firma: zowel installateurs (Stefaan en Christophe) als vertegenwoordiger Geert zijn super vriendelijke en professioneel. Een aanrader!"

Laurence Hendrickx

“Ben zeer tevreden over Brecht. Geeft een perfecte uitleg over het gebruik en de werking van het apparaat."

Lux Maex

“Zeer tevreden. Aqua Service zorgt zelf voor jaarlijks onderhoud. Correct en efficiënt. Personeel vriendelijk en behulpzaam bij het geven van de gevraagde informatie."

Michel van Goethem
Hard water hard en droog haar
waterontharder-prijs-aqua-service

Benieuwd naar de Prijs van de nieuwste technologie waterverzachters?

Prijsoffertes van onze waterverzachters worden enkel per mail of telefonisch medegedeeld na een gesprek met de klant. Op die manier kunnen wij steeds alle informatie verlenen en hét gepaste systeem voor uw behoeften aanprijzen.