Lees hier meer informatie over de prijs van een waterontharder. Aarzel niet en vraag uw gratis prijs offerte aan voor waterverzachter of ontkalker bij Aqua Service.

Een waterontharder is een toestel dat efficiënt het harde water van uw waterleiding omzet in zacht water. Wilt u meer te weken komen over de prijs (in euro) en werking van een waterverzachter of waterontharder?

Welnu, een waterverzachter is beschikbaar om te kopen aan zeer interessante prijzen: de prijs van een Aqua Service waterontharder is inderdaad het overwegen waard.

Hier leest u waarom.

Uw hard water bevat calcium (calcium zouten, alkalische zouten) en dit kan de efficiënte werking van zepen en detergenten beïnvloeden, waterleidingen kunnen verstoppen, enzovoort.

Een goede waterontharder kan deze problemen elimineren door het calcium dat kalkaanslag veroorzaakt te verwijderen.

Hoeveel kost een waterontharder? Aqua service helpt u graag verder.

Dit maakt op zijn beurt het water zacht: zo zal je niet langer te maken hebben met de negatieve effecten van hard water.

Goed werkende waterontharders zijn ongetwijfeld een zeer interessante investering voor uw woning of appartement.

En bovendien wordt een waterverzachter door Aqua Service aangeboden aan een zeer interessante prijs, namelijk fabrieksprijs!

Waterverzachters of water ontkalkers zijn eenvoudig te beheren en ze hebben een uiterst groot effect op het harde water (hard water betekent een hoge graad – uitgedrukt in Franse graden – van waterhardheid) in uw woning en waterleidingen.

De waterhardheid geeft de concentratie van metaal-ionen, meestal magnesium- en calciumcarbonaat, in uw leidingwater aan. Water met een hoge waterhardheid houdt voor de mens geen gezondheidsrisico in, maar bemoeilijkt, zoals reeds gezegd, de werking van zeep, uw verwarming, uw vaatwasser, ….Hard water is eveneens slechts voor uw huid en lichaam: het is immers veel beter om een waterontharder in huis te halen die over zacht water in uw huis brengt, ook in de badkamer en onder de douche! De verschillende prijzen en de installatie van een waterontharder kunnen misschien een investering betekenen, maar een goede waterontharder, aan een goede prijs uiteraard, is zeker elke euro cent waard.

Wat is de gemiddelde prijs van een waterontharder?

Waterverzachter prijs: Gemiddeld kan een waterontharder rond de € 1,250 tot € 1,800 kosten voor huishoudelijk gebruik (woning of appartement). Een waterontharder voor industrieel gebruik kost doorgaans meer euro’s, vermits het een andere water capaciteit (waterverbruik) moet verwerken.

Als u meer functies, zoals de verwijdering van ijzer nodig heeft, of als u wilt dat uw waterontharder wordt gecontroleerd door een meter, dan kan de prijs van de waterontharder verhogen.

Waterontharder info & prijzen

Als uw huis groot is en er meerdere waterleidingen zijn of als u een waterontharder voor een restaurant nodig heeft, zal de prijs van een waterontharder variëren. De installatie is soms inbegrepen als je een waterontharder van een gerenommeerd bedrijf, zoals Aqua Service, koopt.

Echter, sommige bedrijven hebben misschien niet deze optie. Dit kan de prijs van de waterontharder verhogen met ongeveer € 150 tot € 300. Afhankelijk van wat voor soort waterontharder u koopt, kan de waterontharder prijs sterk variëren.

Sommige waterontharders gebruiken elektriciteit om te draaien, andere draaien op waterkracht. Een waterontharder test kan ook duidelijkheid verschaffen welk toestel het best past in uw woning.

Aqua Service op Batibouw | Waterverzachter prijs

Het type waterontharder | prijs waterontharder installatie

Het type waterontharder zal ook van invloed zijn op de kosten.

Een waterontharder gecontroleerd door een meter zal meer dan een handbediende waterontharder kosten. Een getimede waterontharder is goedkoper, maar deze zal na een bepaald aantal uren of dagen automatisch regenereren, ongeacht hoeveel water je hebt gebruikt.

Meestal zal een goede waterontharder rond de €0,20 – €0,40 per dag kosten. Als het water erg hard is – wat kan blijken uit een test van de waterhardheid in uw woning – kan dit toenemen, omdat de waterontharder dan vaker zal moeten regenereren.

De operationele kosten van een waterontharder zijn meestal de kosten van het zout, ook wel onthardingszout genoemd.

Ook hier, als het leidingwater een hoog magnesiumgehalte of calciumgehalte heeft, kan dit bedrag verhogen.

Als u op zoek bent naar een waterontharder om een gezonder en schoner huis te creëren, dan is de prijs van een waterontharder een kleine investering.

De meeste waterontharders gaan voor vele jaren mee en hebben in de meeste gevallen geen vervanging van onderdelen nodig, ze hebben erg weinig onderhoud nodig.

Het enige wat u hoeft te doen is het aanvullen van het zout.

Waterontharder met zout kopen? Prijs waterontharder ontvangen en kunnen vergelijken? Contacteer Aqua Service Waterontkalkers

De besparingen die u met de waterontharder zult verwerven zullen op de lange termijn opwegen tegen de initiële kosten. En trouwens bij een zoutlevering bij Aqua Service krijgt u een onderhoud / nazicht van uw waterontharder.

Tot slot: de prijs van een waterontharder is een aanvaardbare investering en aankoop.

U hebt meteen een terugverdien-effect: uw hard water wordt omgezet in zacht water wat zal leiden tot lagere energiefacturen van uw energie-verbruik (verwarming, vaatwasser, …). En ook uw huid & lichaam zullen veel gezonder zijn dankzij het zachte water met een waterverzachter.

Kies er daarom voor om uw waterontharder bij Aqua Service te kopen. Aqua Service: aannemers van zacht water, waar u talloze waterontharders van de beste kwaliteit, aan de beste prijzen zult vinden.

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in:
Type Persoon
Waar heeft u ons gevonden?