Ontvang offerte

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Geen tussenpersoon = fabrieksprijzen!
Van productie tot installatie: we doen het allemaal zelf.

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.

Ontdek alles wat je moet weten over de prijs van een waterontharder. Aarzel niet en vraag je gratis prijs offerte aan voor waterverzachter of ontkalker bij Aqua Service.

Een waterontharder is een toestel dat efficiënt het harde water van je waterleiding omzet in zacht water. Wil je meer te weten komen over de prijs (in euro) en werking van een waterverzachter of waterontharder? Welnu, een waterverzachter kan je kopen aan zeer interessante prijzen: de prijs van een Aqua Service waterontharder is dan ook inderdaad het overwegen waard. Hier lees je waarom.

Maar eerst: een waterverzachter van Aqua Service = fabrieksprijs

Hard water bevat calcium (calcium zouten, alkalische zouten) en dit kan de efficiënte werking van zepen en detergenten beïnvloeden, waterleidingen kunnen verstoppen, enzovoort. Een goede waterontharder kan deze problemen elimineren door het calcium dat kalkaanslag veroorzaakt te verwijderen. Dit maakt op zijn beurt het water zacht: zo zal je niet langer te maken hebben met de negatieve effecten van hard water. Goed werkende waterontharders zijn ongetwijfeld een zeer interessante investering voor je woning of appartement. En bovendien wordt een waterverzachter door Aqua Service aangeboden aan een zeer interessante prijs, namelijk fabrieksprijs!

Prijs van een waterverzachter of ontkalker Aqua Service op Batibouw | Waterverzachter prijs

Een waterontharder is elke euro cent waard

Waterverzachters of water ontkalkers zijn eenvoudig te beheren en ze hebben een uiterst groot effect op het harde water in je woning en waterleidingen. Waterhardheid verwijst naar de concentratie van metaal-ionen, meestal magnesium- en calciumcarbonaat in je leidingwater. Hoewel hard water geen directe gezondheidsrisico's met zich meebrengt, kan het de efficiëntie van zeep, verwarmingssystemen, vaatwassers en andere huishoudelijke apparaten verstoren. Bovendien kan hard water nadelig zijn voor je huid en lichaam: het is immers veel beter om een waterontharder in huis te halen die zacht water in je huis brengt, ook in de badkamer en onder de douche! De verschillende prijzen en de installatie van een waterontharder kunnen misschien een investering betekenen, maar een goede waterontharder, aan een goede prijs uiteraard, is zeker elke euro cent waard.

Gemiddelde prijs van een waterontharder

Waterverzachter prijs: Gemiddeld kan een waterontharder rond de 1250 tot 1800 euro kosten voor huishoudelijk gebruik (woning of appartement). Een waterontharder voor industrieel gebruik kost doorgaans meer, vermits het een andere water capaciteit (waterverbruik) moet verwerken.

Heb je meer functies nodig zoals de verwijdering van ijzer of moet je waterontharder worden gecontroleerd door een meter, dan kan dat prijs van de waterontharder verhogen.

Check zeker of de installatie inbegrepen is in de prijs

De installatie is inbegrepen als je een waterontharder van een gerenommeerd bedrijf, zoals Aqua Service, koopt. Echter, sommige bedrijven bieden dit niet aan. Dit kan de prijs van de waterontharder verhogen met ongeveer 150 tot 300 euro. Afhankelijk van wat voor soort waterontharder je koopt, de waterontharder prijs kan sterk variëren.

Tot slot: de besparingen met een waterontharder op lange termijn wegen zeker op tegen de initiële kosten. Je investering zal zéér snel terugverdiend zijn. Bovendien doet Aqua Service automatisch een nazicht / onderhoud van je waterontharder bij elke zoutlevering.

Prijs waterontharder met zout Waterontharder met zout kopen? Prijs waterontharder ontvangen en kunnen vergelijken? Contacteer Aqua Service Waterontkalkers

Aqua Service: aannemers van zacht water, waar je talloze waterontharders van de beste kwaliteit, aan de beste prijzen zal vinden.

Ontvang gratis offerte

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Geen tussenpersoon = fabrieksprijzen!
Van productie tot installatie: we doen het allemaal zelf.

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.