Aqua Service Waterverzachter: het betere merk

Aqua Service – Info: een waterverzachter is de meest gebruikte vorm van waterbehandeling in huishoudens tegen hard water.

Vroegere waterbehandeling-methodes bestonden uit het koken van water en het gebruik van filters om onzuiverheden te verwijderen.

Deze behandelingen waren bedoeld om onzuiverheden te verwijderen, die anders moeilijk uit het water te krijgen waren.

Moderne waterverzachters, zoals een waterverzachter van Aqua Service, zijn veel efficiënter dan de systemen die vroeger gebruikt werden.

Moderne waterverzachters verwijderen alle onzichtbare ionen en elementen die kalkaanslag veroorzaken in waterleidingen in huis.

Dit artikel onderzoekt wat een waterverzachter precies is en wat de belangrijkste redenen zijn waarom een waterverzachter van Aqua Service het betere merk is.

Waterverzachters

Simpel gezegd is waterverzachting het proces waarbij hard water ionen worden omgezet in zacht water ionen.

Vaak bevatten de waterleidingen in huizen hard water, dat Magnesium- en Calciumionen bevat en op den duur kalkaanslag vormt in de leidingen.

Dit resulteert in verstoppingen, wat veel onderhoud met zich meebrengt en zelfs kan leiden tot het vervangen van de leidingen.

Waterverzachting is een techniek die uitgevoerd wordt door waterverzachters.

Waterverzachters verwijderen de hard water ionen uit het drinkwater en geven calcium en magnesium aanslag vrije leidingen.

Werking van waterverzachter

Om het concept van waterverzachters te begrijpen, is het belangrijk te weten hoe ze precies werken.

Water uit de grond passeert diverse leidingen en opslagsystemen, voordat het de watertoevoer van een huis of bedrijf bereikt.

Als het water nog in de grond of opslagsysteem zit, raakt het besmet met onzuiverheden en besmette elementen die niet gezond zijn voor het menselijk lichaam. Soms bevat de grond grote hoeveelheden mineralen als Calcium, Magnesium, IJzer en Natriumchloride die niet geschikt zijn om te drinken.

Hoewel deze mineralen de gezondheid niet heel veel schade toebrengen, doen ze dat wel bij huishoudelijke taken.

Een conventionele waterverzachter (met een twee tank systeem) heeft een controle kraan, een mineralen tank en een pekeltank.

Waterverzachters gebruiken zout om de ionen te wisselen in de harstank, ook ionenwisseling genoemd.

De meest voorkomende waterverzachter zouten zijn steenzout, ingedampt zout en zeezout.

In conventionele waterverzachters vindt een ionenwisseling plaats, waarbij de Magnesium- en Calciumionen omgezet worden in Natrium-ionen.

Gedurende dit proces gaat er hard water door de harstank (waar de Natrium- en Kalium-ionen inzitten) waar de Calcium- en Magnesiumionen worden verwisseld voor Natriumionen.

Waterverzachter Aqua Service

Wanneer er een grote hoeveelheid water door de waterverzachter stroomt, vult de harstank zich met hard waterionen en moet herladen worden.

Gedurende dit herlading-proces nemen de Natrium- en Kalium-ionen uit de pekeltank de plaats in van de Calcium- en Magnesiumionen in de harstank en zijn dan weer klaar om van start te gaan.

Er zijn andere methoden van waterverzachting op de markt, maar hun effectiviteit is niet bevestigd door enig water certificatie agentschap.

Deze behandeling zijn onder andere de-ionisatie, Elektromagnetische waterbehandeling, enzovoort.

Veel leveranciers van waterverzachters, zoals Aqua Service, leveren diverse vormen van waterbehandelingen, zoals omgekeerde osmose en regeneratie systemen op afroep, die alle soorten waterproblemen in huishoudens en bedrijven beloven op te lossen.

Waarom zijn waterverzachters belangrijk?

Hard water kan leidingen doen verstoppen en geeft kalkaanslag in de opslagtanks.

In bedrijven, horeca zaken (zoals restaurants), enzovoort … kan hard water overtollig kristallisatie veroorzaken en de productiviteit van machines beïnvloeden.

De kalkaanslag die veroorzaakt wordt door hard water moleculen kan de watertoevoer beschadigen en kan tot hoge reparatie en onderhoudskosten leiden.

Daarbij zorgt de kalkaanslag in waterleidingen tot het gebruik van meer water, waardoor de waterkosten stijgen.

Volgens recent onderzoek kan kalkaanslag in de leidingen voor 25% hogere verwarmingskosten zorgen.

Bovendien tast het de efficiëntie van apparaten als wasmachines en koffiezetapparaten aan.

Lees verder over de belangrijkste voordelen van het gebruik van waterverzachters, waardoor deze de meest nuttige apparaten in huis worden.

1. Apparaten gaan langer mee

Zacht water doet de apparaten veel langer meegaan. Wanneer elektrische apparaten als wasmachines en slijpmachines voor langere tijd op hard water lopen, verliezen ze hun effectiviteit.

2. Wasgoed verzorging

Zacht water houdt uw was schoner en helderder. Hard water onttrekt de kleuren uit de stof en kleding en maakt ze saai en levenloos.

Zacht water houdt uw kleding in hun oorspronkelijke conditie en verwijdert tegelijkertijd alle vlekken.

3. Verdwijnen van kalkaanslag

Dit is het meest bekende en meest belangrijke voordeel van waterverzachters.

Zoals boven vermeld breken waterverzachters hard water moleculen af tot zacht water moleculen, waardoor de pijpen schoon blijven en levenslang meegaan.

4. Meer schuim van zeep

Hard water gaat het schuimen van zeep tegen en zorgt ervoor dat er meer zeep nodig is en dus duurder wordt.

Zacht water werkt uitstekend met zeep en schoonmaakproducten en produceert meer schuim.

5. Minder vlekken

Hard water veroorzaakt vlekken op badkuipen en gootstenen.

Zacht water vlekt niet omdat er geen grote hoeveelheden Magnesium en Calcium inzit – de belangrijkste elementen die de badkuip vlekken veroorzaken.

6. Eenvoudiger schoonmaken

Een ander groot voordeel van waterverzachters is dat ze vaatwassen veel gemakkelijker maken (omdat de vloeibare zeep meer schuim produceert.

Waarom de leverancier belangrijk is

Honderden leveranciers verkopen waterverzachters en de meeste van hun leveren gecertificeerde waterontharders, wat maakt het dan uit welke leverancier je kiest?

Niet alle leveranciers die beweren gecertificeerd te zijn, leveren ook echt hoge kwaliteitsproducten.

Leveranciers zijn de distributeurs van de producten.

Leveranciers zijn niet noodzakelijk de fabrikanten, hoewel er veel fabrikanten zijn die ook als leverancier werken.

Leveranciers zijn belangrijk, omdat een goede leverancier je een waterverzachter met garantie kan leveren.

Bovendien koopt een goede leverancier zijn producten in van een betrouwbare fabrikant en rekent alle kostenbesparende voordelen door aan zijn klanten.

Waarom kiezen voor een waterverzachter van Aqua Service?

Veel consumenten stellen vragen bij de betrouwbaarheid van waterverzachters van bedrijven en hun merken.

YouTube video

Vandaag de dag, waar er honderden soorten waterverzachters op de markt beschikbaar zijn, is het moeilijk te besluiten voor welk systeem te gaan of wat te kiezen.

De waterverzachters van Aqua Service halen de verwarring en frustratie van consumenten die eerder een grote beslissende aankoop deden weg.

Lees hieronder de zes belangrijkste redenen waar een waterverzachter van Aqua Service het betere merk is.

1. Aqua Service = Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is de meest cruciale factor die het ene merk van het andere doet onderscheiden.

De waterverzachters van Aqua Service hebben baat bij de bijna 50 jaar ervaring die Aqua Service heeft in het leveren van waterverzachters en behandeling voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Het bedrijf heeft honderden gekwalificeerde technici die klantenservice van hoge kwaliteit leveren aan iedere klant.

Met hun gecertificeerde waterverzachters en gespecialiseerde staf, heeft het bedrijf zich bewezen als de meest betrouwbare waterverzachting oplossing leverancier.

2. Diensten

Het bedrijf biedt, in tegenstelling tot andere leveranciers, een grote hoeveelheid diensten aan haar klanten waaronder watersysteem reparaties, preventief onderhoud, sanitair, technische ondersteuning, zoutlevering, hars herbedden, de-ionisatie tank omwisselen, materiaal verkoop & leasing om er maar een paar te noemen.

Bovendien levert Aqua Service allerhande reparaties- en onderhoudsdiensten voor verschillende soorten waterverzachters en waterverzachter componenten & onderdelen.

3. Moderne technologieën

Aqua Service gebruikt voor haar waterverzachters geavanceerde technologieën.

Het bedrijf belooft u de meest moderne en meest efficiënte waterbehandeling voor het beste drinkwater te leveren.

Het bedrijf helpt bovendien bij de installatie van het watersysteem.

Wat voor een systeem u ook wilt gebruiken, het bedrijf zal u door het installatieproces heen begeleiden, zodat u geen externe hulp nodig heeft.

4. Veel verschillende product categorieën

Aqua Service levert, niet zoals veel andere waterverzachter leveranciers, diverse waterverzachters voor verschillende soorten huishoudens en bedrijven.

De meest voorkomende producten die het bedrijf levert zijn waterverzachters, vervangende filters, waterfiltratie-systemen, omgekeerde osmose, en waterbehandeling systemen.

Aqua-Service levert ook de oplossing voor grote waterproblemen als troebel water, kalkaanslag, vlekken, hard water, chloorsmaak aan het water en vieze geur.

Daarbij levert het bedrijf waterverzachters en filters om onzuiverheden uit het water te halen, de leidingen en opslagtanks te beschermen, de apparatuur te sparen en beter smakend water te leveren.

5. Soorten waterverzachters

Aqua Service levert een groot aantal verschillende waterverzachters voor ieder soort bedrijf. Het bedrijf levert verschillende waterbehandelingen als proceswater, drinkbaar water en ultra water voor de industriële sector.

De meest voorkomende industriële en commerciële sectoren die het bedrijf levert zijn: sportclubs en wellness centra, auto-boot-ramen wassers, wasserettes, chemische fabrieken, voedselverwerkende fabrieken, micro-elektronische bedrijven, energiecentrales, ziekenhuizen, drukkerijen, staalfabrieken, farmaceutische en andere instellingen, om maar een paar te noemen.

6. Nuttige informatie

De waterverzachters van Aqua Service bieden meer dan alleen een waterverzachting-service.

Het geeft diepgaande en voor u nuttige informatie over waterbehandelingen.

U kunt bovendien het bedrijf vragen u meer informatie te geven over een specifiek water probleem.

De waterverzachters zijn één van de meest belangrijke en dure apparaten in een huishouden.

Waterverzachter onderdelen zijn soms moeilijk te vervangen en het is daarom van belang dat u kennis heeft over alle accessoires en componenten van de waterverzachter, voordat u tot een aankoop overgaat.

Met een betrouwbaar merk zoals de waterverzachters van Aqua Service, krijgt u al de benodigde onderdelen, maar niet alle leveranciers geven hetzelfde soort service.

De hierboven genoemde richtlijnen kunnen u helpen een betrouwbare en passende waterverzachter voor uw huis te vinden.

Voor meer informatie kunt u het Aqua Service team contacteren.

U kunt ook contact opnemen met onze lokale verdelers en vragen naar onze waterverzachters.

Een goede research zullen u helpen de juiste waterverzachter voor uw huishouden te vinden.

Wees er zeker van dat u de eisen van uw huishouden hebt berekend, een betrouwbare verkopers hebt gevonden, en alle kosten goed begrijpt, voordat u een waterverzachter koopt.

Aqua Service Waterverzachters helpt u graag verder met uw aankoop.

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in:
Type Persoon
Waar heeft u ons gevonden?