waterverzachting icoon

Waterverzachters

Welke waterverzachters bieden wij aan?

Aqua Service biedt verschillende soorten waterverzachters op basis van ionenuitwisseling. Voor onze professionele partners combineren we dat eventueel met elementen van omgekeerde osmose. Zo schaft u steeds een model aan dat perfect is afgestemd op uw woning of zaak.

Voor individuele huishoudens hebben we de Monoblock en Duoblock klaarstaan. Qua industriële toestellen is er keuze uit de Simplex– of Duplex-uitvoering.

Waterverzachters: de vele voordelen van zacht water

Zacht water dankzij een waterontharder biedt veel voordelen. Douchen met zacht water is inderdaad en weldaad voor de gezondheid: uw huid en haar vinden hun natuurlijke glans, zachtheid en souplesse terug. Ook uw wasgoed voelt veel zachter en zuiverder aan, waardoor bad- en huishoudlinnen en uw dure kledij langer mooi blijven.

Uw vaat zal schitteren als nooit tevoren dankzij uw waterontharder en dit zonder toevoeging van zouten of antikalk-glansmiddelen. Tevens krijgt u nooit meer te maken met verstopte kranen of douchekoppen en gaat het onderhoud van uw woning makkelijker en sneller. Kies daarom voor een Aqua Service Waterontharders, de beste Waterverzachters aan de beste prijs.

Uw hard water ontkalken is geld besparen!

De Aqua Service waterontharders of Aqua Service waterverzachters staan borg voor aanzienlijke besparingen op termijn en betalen zich op die manier in een minimum van tijd terug. 

De belangrijkste besparingen van een waterontkalker van Aqua Service, uw aannemer van zacht water met Waterontharders en drinkwatersystemen, op een rijtje:

  • Leidingen blijven ook na tientallen jaren als nieuw.
  • Boilers, centrale verwarmingsinstallatie en huishoudtoestellen op water gaan veel langer mee en blijven doeltreffend functioneren.
  • Het verbruik van zepen en wasmiddelen wordt met meer dan de helft verminderd.
  • U hoeft nooit meer dure ontkalkingsproducten of zouten voor de vaatwasser te kopen.
  • Geen kalkstrepen meer van het stoomstrijkijzer op uw mooie, donkere kledij.
  • Kledij en huishoudlinnen gaan veel langer mee dankzij een ontkalker.
    Gedaan met energieverlies door kalkafzetting.
  • Een uiterst zachte huid voor uw lichaam, dankzij Aqua Service.

Lees verder:

Water ontkalkingsystemen van Aqua Service
Water ontkalkingsystemen van Aqua Service
Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in: