Familiebedrijf met 53 jaar ervaring


Aqua Service is een Belgisch familiebedrijf met 53 jaar ervaring in waterbehandeling en waterontharders. Al sinds 1970 bieden we waterontharding van topkwaliteit aan gezinnen en bedrijven.

Ons team bestaat uit meer dan 100 medewerkers, waardoor we alles in eigen beheer kunnen uitvoeren. Van productie over installatie tot het onderhoud van je waterverzachter: we doen het allemaal zelf. En zoals je weet: geen tussenpersoon = fabrieksprijzen!

Een team van 16 gespecialiseerde techniekers houdt zich uitsluitend bezig met het installeren van waterverzachters. Elke technieker plaatst gemiddeld drie waterverzachters per dag. Hun expertise ligt in het precies afstellen van deze toestellen om overtollige kalk uit het water te verwijderen, zodat de gewenste waterhardheid wordt bereikt. Dit proces begint met een grondige analyse van het lokale water om de juiste instellingen voor de waterverzachter te bepalen. Het doel is niet om alle kalk te verwijderen, maar om alleen het teveel aan kalk te elimineren. Dit verlengt de levensduur van apparaten en verbetert de efficiëntie van schoonmaakmiddelen. Kortom, deze techniekers zijn experts in het plaatsen en afstellen van waterverzachters, wat leidt tot betere waterkwaliteit en kostenbesparingen voor klanten.

Heb je een onderhoudsbeurt of herstelling nodig? Met ons uitgebreide team aan technici verspreid over heel België, is er altijd snel iemand bij jou in de buurt. Elke dag bezoeken we meer dan 450 klanten. In totaal tellen we al meer dan 100.000 tevreden klanten, die ons een gemiddelde score van 4.9/5 geven op Facebook en 4.6/5 op Trustpilot.

Dat we uitgegroeid zijn tot zo'n sterke onderneming, hebben we te danken aan ons team van enthousiaste en bekwame medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat we jou het beste advies en de beste service kunnen bieden. Onze klanten betekenen alles voor ons.

Expert in waterbehandeling

Op 53 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise opgebouwd.

Steeds in jouw buurt

Met meer dan 30 locaties verspreid over heel België zijn wij steeds bij jou in de buurt.

> 100.000 tevreden klanten

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 op Facebook en 4.6/5 op Trustpilot.

Rechtstreeks van fabrikant = fabrieksprijs!

Waterontharders aan zeer scherpe prijzen

Omdat we werken zonder tussenpersonen, kunnen we onze waterontharders aanbieden aan de voordeligste voorwaarden.