Gemiddeld gebruiken we in België 120 liter water per persoon per dag. Door regenwater te gebruiken kan je maar liefst 50% op je waterfactuur besparen. Rekening houdend met het feit dat leidingwater in 2023 zo'n 15% duurder werd (de 3 grote drinkwaterbedrijven in Vlaanderen, De Watergroep, Farys en Pidpa, verhoogden hun tarieven met 10 tot 15%), kan je met regenwater jaarlijks een aardig bedrag besparen.

Maak kennis met één van onze populairste en geavanceerde filteroplossingen die je water zachter, veiliger en zuiver maakt.

Cintropur regenwaterfilters


De enige trio die filtert, zuivert én steriliseert!

Cintropur filter regenwater

1. Filtert

Het systeem maakt gebruik van een cyclonische werking met een schroefcentrifuge, waardoor grotere deeltjes naar het onderste deel van de klok bezinken. Vervolgens vindt een fijne filtering plaats door een zeef (aanpasbaar van 5 tot 25μ), waardoor alle zwevende deeltjes uit het water worden verwijderd.

2. Zuivert

Het water wordt grondig behandeld met actieve kool om onaangename geuren, smaken, pesticiden en herbiciden effectief te verwijderen. Met de herbruikbare houder en afneembaar deksel is vervanging van actieve kool gemakkelijk en handig, waardoor het filterproces efficiënt blijft functioneren.

3. Steriliseert

Dankzij het innovatieve gebruik van UV-C sterilisatie, kan deze geavanceerde regenwaterfilter de hoge bacteriologische kwaliteit van water effectief waarborgen. Hierdoor wordt het regenwater grondig gezuiverd en wordt het ideaal voor een volledige behandeling van verschillende toepassingen.

Een grondige wateranalyse is essentieel

Met een overvloed aan opties en verschillende oplossingen beschikbaar, is een grondige wateranalyse van essentieel belang om de juiste regenwaterfilters te bepalen. Bij ons kan je rekenen op een uitgebreide wateranalyse, waardoor we je de ideale regenwaterfilters kunnen aanbevelen.

Benieuwd naar de prijs?

Ontvang een offerte op maat

Onze specialist in jouw buurt komt graag gratis en vrijblijvend langs.