Een jaarlijks onderhoud voor je Aqua Service waterontharder is essentieel om de optimale werking, levensduur en garantie van je toestel te verzekeren. Heeft jouw toestel een onderhoud nodig? Laat het ons weten via:

Waarom is een jaarlijks onderhoud voor je waterontharder nodig?


 • Efficiënte werking:
  Door regelmatig onderhoud kan je waterontharder efficiënt blijven werken. Tijdens het onderhoud worden de verschillende componenten gecontroleerd en indien nodig gereinigd of aangepast. Dit helpt om eventuele verstoppingen, kalkophoping of andere problemen te voorkomen, waardoor je waterontharder optimaal kan blijven functioneren.
 • Verlengde levensduur:
  Door jaarlijks onderhoud kan de levensduur van je waterontharder worden verlengd. Door tijdig kleine problemen aan te pakken en preventieve maatregelen te nemen, kan slijtage of schade worden voorkomen. Zo bespaar je niet alleen kosten voor dure reparaties, maar zorg je er ook voor dat je waterontharder langer meegaat.
 • Waterkwaliteit:
  Een goed onderhouden waterontharder zorgt voor een betere waterkwaliteit. Tijdens het onderhoud kunnen filters worden gereinigd of vervangen, waardoor verontreinigingen en onzuiverheden effectief worden verwijderd. Dit resulteert in schoon, zacht en kalkvrij water dat veilig is om te gebruiken en een betere smaak biedt.
 • Garantiebehoud:
  Voor een Aqua Service waterontharder is jaarlijks onderhoud een vereiste om de garantie te behouden. Door het uitvoeren van een jaarlijks onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, blijf je in aanmerking komen voor de jarenlange garantie, mocht er zich een probleem voordoen.

Kortom, een jaarlijks onderhoud voor je waterontharder is noodzakelijk om de efficiëntie, levensduur en waterkwaliteit te behouden. Het biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat je waterontharder probleemloos blijft functioneren.