Gebruik jij grondwater en heb je last van kalk de je leidingen en apparaten schaadt? Ben je bezorgd over zware metalen, organische stoffen en ammoniak in je grondwater, die je waterkwaliteit verminderen en mogelijk een risico voor je gezondheid vormen?

Wat als we je vertellen dat er een oplossing bestaat die al deze problemen kan aanpakken? Maak kennis met onze Aquamix-Filter: de meest gekozen en geavanceerde grondwaterbehandeling die je water zachter, veiliger en aangenamer maakt.

Aquamix Filter


Deze 'alles-in-één' grondwaterfilter is de oplossing voor maar liefst 5 problemen:

  • Kalk
  • Ijzer
  • Mangaan
  • Ammonium
  • Natuurlijke organische stoffen

Hoe werkt deze grondwaterfilter?


Ontijzeraar werking

Inerte hars

Deze hars is verantwoordelijk voor het verwijderen van geoxideerd ijzer en zorgt voor een verbeterde waterverdeling tijdens het terugspoelen.

FerroSorb

Het aangepaste medium genaamd FerroSorb verwijdert opgelost ijzer (Fe(II)), rood-ijzeroxide (Fe(III)) en mangaan (Mn) uit het water door middel van oxidatie en adsorptie.

HumiSorb

Het aangepaste medium genaamd HumiSorb maakt gebruik van elektrostatisch geladen harskorrels om tannines en organische verontreinigingen te verwijderen.

Positief geladen ionen hars

Het positief geladen ionen hars heeft de capaciteit om Calcium (Ca) en Magnesium (Mg) ionen uit te wisselen, waardoor het water verzacht wordt. Bovendien verwijdert het hars residuen van Fe(II).

Quartz zand

Het gebruik van kwartszand bevordert een verbeterde doorstroming en gelijkmatige verdeling van het water.

Een grondige wateranalyse is essentieel

Met een overvloed aan opties en verschillende oplossingen beschikbaar, is een grondige wateranalyse van essentieel belang om de juiste grondwaterfiltering te bepalen. Bij ons kan je rekenen op een uitgebreide wateranalyse, waardoor we je de ideale grondwaterfiltering kunnen aanbevelen.

Benieuwd naar de prijs?

Ontvang een offerte op maat

Onze specialist in jouw buurt komt graag gratis en vrijblijvend langs.