waterverzachting icoon

Waterverzachter prijs

Waterverzachter Prijs: Totale Kostprijs van een Waterverzachter

U bent op zoek naar de beste waterverzachter voor uw huishouden, en dat is een slimme investering! Maar wat is de prijs van zo’n waterverzachter eigenlijk?

Voordat u overgaat tot het informeren van prijzen over verschillende soorten waterverzachters informeert u zich best ook over de werking van een waterverzachter en de eventuele onderhouds- en installatiekosten.

Werking van een Waterverzachter

Een waterontharder is een soort filter die allerlei harde materialen uit het water verwijdert. Harde materialen zijn elementen die het water zwaarder maken, wat licht schadelijk is voor het menselijk lichaam en zeer schadelijk is voor niet-levende dingen zoals elektrische apparaten, verwarming, vloeren en kledij.

Een waterontharder verwijdert het magnesium en calcium uit het water door het gebruik van kleine plastic parels en reinigt de waterverzachter door het ‘regeneratieproces’.

Door de schade die wordt veroorzaakt door hard water worden waterverzachters tegenwoordig vaak gebruikt. Hard water kan infecties en aandoeningen veroorzaken, uw kleding, vloer en schotels verkleuren, en de riolering en elektrische apparatuur vernielen. Tegenwoordig is de aankoop van een waterverzachter dus geen overbodige luxe meer.

De prijs van waterverzachter kennen? Die kan verschillen naargelang model, grootte, type, … De waterverzachter prijs varieert tussen de EUR 1250 á EUR 1790 voor een degelijk systeem.

Waterverzachter Prijs aanvragen

Benieuwd naar de prijs van een Waterverzachter van Aqua-Service? Vul dan onderstaand formuliertje in of bel ons vrijblijvend.

Ons team adviseert u graag volledig vrijblijvend over onze verschillende soorten waterverzachters die geschikt zijn voor elke gezinssituatie en elk verbruikOp die manier bent u niet zeker dat u dé beste prijs op de Belgische markt geniet, maar ook hét beste toestel bezit door de marktleider in waterverzachting.

Verschillende Types Waterverzachters

Het eerste type bestaat uit waterverzachters die gebruik maken van gewoon zout om magnesium en calcium te verwijderen door deze te vervangen met sodium. Deze staan ook bekend als ‘manuele’ waterverzachters, en zijn de meest betaalbare en de vaakst gebruikte, daarbij zijn ze niet moeilijk te onderhouden

Het tweede type staat bekend als de ‘semi manuele’ ontharders. Deze bestaan uit ontharders die gebruik maken van citrus om de hardheid van water te verminderen. De citrus werkt in op de harde mineralen waardoor deze niet in staat zijn het water hard te maken.

Het derde type ontharder is een elektrische ontharder die zorgt voor de verwijdering van kalkaanslag, ook bekend als elektrische waterontharder. Deze verandert de lading van de mineralen in het harde water waardoor deze het water niet meer hard kunnen maken.

waterverzachter-prijs

Contacteer Aqua Service op het gratis telefoonnummer 0800 8 2222 of mail ons we contacteren u met een prijs offerte op maat.

Aqua Service: de beste waterverzachters in België !

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in: