waterverzachting icoon

Waterverzachters voor professionelen

Waterverzachters voor Professionelen (of Industriële waterontharders) richten zich vaak op de horeca, maar ook voor pakweg woonzorgcentra of ziekenhuizen zijn ze heel geschikt.

Tijdens de installatie van de verzachter houden wij steeds rekening met uw wensen en de kwaliteit van het leidingwater. Waar nodig koppelen we verschillende onderdelen aan elkaar. Dan verbinden we bijvoorbeeld een ontharder, een ontijzeraar en een omgekeerde osmose voor de ideale werking. Zo schaft u steeds een model aan dat perfect is afgestemd op uw zaak.

Industriële waterverzachters voor Professionelen

Klinkt als muziek in uw oren? Dan heeft Aqua Service twee standaardmodellen voor u klaarstaan. U hebt keuze uit de Simplex en de Duplex. Uiteraard kunnen wij de toestellen van extra eigenschappen voorzien, mocht dat nodig zijn.

Ontijzeraar Aqua Service
Ontijzeraar
Airfilter Waterverzachter
Airfilter
Ontkalker Aqua Service
Ontkalker

Simplex

Dit toestel is bedoeld voor professionelen, zoals horecazaken of ziekenhuizen. Het is dan ook iets minder compact dan de waterontharders voor thuisgebruik. De Simplex bestaat uit een combinatie van standaardonderdelen en maatwerk, zodat het perfect in uw binnenwerk past. Het beschikt over één harsfles

Duplex

De Duplex heeft alles weg van de Simplex, behalve dat het apparaat twee harsflessen heeft. Ook hier werken we op maat van uw bedrijf.

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in:

Op zoek naar een waterverzachter voor thuis?