waterverzachting icoon

Waterverzachters voor Thuis

Ongeveer 80% van de Belgische huishoudens kampt met waterhardheid, en dat is geen lachertje.
Verkalkt water kan heel wat negatieve gevolgen hebben, waaronder:

  • Uitdroging van de huid en uitslag.
  • Verminderde doorstroom van warm water.
  • Verkalking van kranen, wastafels en douchewanden.
  • Slijtage van huishoudtoestellen door de gevormde kalklaag.

Om dit probleem ook bij u thuis grondig aan te pakken, biedt Aqua Service kleine waterverzachters aan. Het compacte toestel is makkelijk te installeren in uw garage, kelder, berging, noem maar op. Zolang er maar iets van ruimte, stroom en afvoer beschikbaar is, zijn allerlei plaatsen mogelijk. Kap- of breekwerken hoeven absoluut niet, zelfs niet als u in een appartement woont.

Klinkt als muziek in uw oren? Dan heeft Aqua Service twee standaardmodellen voor u klaarstaan. U hebt keuze uit de Monoblock en de Duoblock. Uiteraard kunnen wij de toestellen van extra eigenschappen voorzien, mocht dat nodig zijn. Zo schaft u steeds een model aan dat perfect is afgestemd op uw woning.

Monoblock Waterverzachter

In dit apparaat zit de composietfles en de bak voor het reinigingszout in één enkel omhulsel. Handige extra’s zijn een centrale klep, een pekelinjector en een bypass. Wat die precies doen?

  • De ventielklep regelt de doorstroom van het water. Het dingetje zorgt dat leidingwater de machine inloopt en gefilterd water daarna de buizen bereikt. De filtering volgt een cyclus van boven naar onder.
  • De injector let er op dat de zouttoevoer automatisch gebeurt en zich aanpast aan het watervermogen. Het bezouten van de hars verloopt van beneden naar boven.
  • De bypass zorgt dat behandeld en onbehandeld water met elkaar worden gemengd.

Duoblock Waterverzachter

Deze verzachter voor thuisgebruik lijkt sterk op de Monoblock, alleen staan de composietfles en de zoutbak los van elkaar. Het heeft ook wat meer technologische snufjes. Zo kunnen het volume en de tijd van de zouttoevoer bijgestuurd worden.

Interesse in onze installaties? Vraag gerust een gratis prijsofferte.

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in:
Waar heeft u ons gevonden?

Zoekt u naar waterverzachters voor professionelen?