Waterverzachters van Aqua Service

7 Redenen Waarom U voor een Waterverzachter van Aqua Service moet kiezen.

De markt voor waterbehandeling wordt overspoeld met waterverzachters, die allemaal beweren de beste te zijn. Voor velen wordt de keuze voor de waterverzachter hierdoor een uitdagende klus. De keuzemogelijkheden zijn enorm en als u niet goed oplet, doet u misschien een flinke investering waar u spijt van krijgt, omdat u zich heeft laten overhalen door een overtuigende advertentie.

Ontdek de waterverzachters en prijzen van Aqua Service

Daarom moet u, als u besluit een waterverzachter aan te schaffen, ervoor zorgen dat u de juiste informatie heeft om de beste keus te maken.

U moet voor uzelf duidelijk hebben, waarom u een waterverzachter nodig heeft en waarom u juist dat specifieke product van dat merk nodig heeft.

Als u even niet weet welk merk waterverzachter aan te schaffen of als u niet weet of u wel een waterverzachter nodig heeft, kan dit artikel een aantal van deze vragen beantwoorden.

Laten we echter eerst kijken hoe waterverzachters precies werken en hoe deze het proces van hard water behandeling aangaan.

Waterverzachters Prijs en Info

Hoe werken waterverzachters?

Waterverzachters zijn waterbehandeling-systemen die gebruikt worden om de hardheid veroorzakende mineralen uit hard water te krijgen.

Simpel gezegd; hard water is het water dat thuis uit de kraan komt en een hoog percentage aan calcium, magnesium en kalk bevat.

Dit water is niet geschikt voor het doen van de meeste huishoudelijke klusjes, zoals de was doen of de afwas, tegels schoonmaken of zelfs in bad gaan.

Het kan een aantal problemen veroorzaken bij het doen van deze taken, waardoor veel huishoudens op zoek zijn naar een manier om hun harde water om te zetten naar zacht water.

Waterverzachters, waaronder die gefabriceerd door Aqua Service, hebben een harstank waarin kleine zeolieten of harskorrels zitten, die zorgen voor omwisseling.

Aan deze korrels zitten natriumionen. Als er hard water door deze tank stroomt, vervangen de positief geladen natriumionen de negatief geladen magnesium- en calciumionen is het water.

Dit noemt men ionenwisseling en zorgt ervoor dat hard water omgezet wordt in zacht water; water dat veel beter gebruikt kan worden voor huishoudklussen en lichaamsreiniging.

Als de natriumreserves in de harstank helemaal opgebruikt zijn, moet de tank gespoeld worden met een zoutpekel oplossing.

Dit is het regeneratieproces en het vult de tank weer bij met natriumionen, zodat het volgende harde water weer succesvol behandeld kan worden.

Voordat we de redenen om te kiezen voor een Aqua Service Waterverzachter behandelen, moeten we eerst kijken naar hoe u erachter komt of u een waterverzachter nodig heeft.

Weten wanneer u een Aqua Service waterverzachter nodig heeft.

Als u vermoedt, dat het water bij u thuis hard water is en teveel mineralen als calcium, magnesium en kalk bevat, zult u het water eerst moeten testen, voordat u overgaat tot de aanschaf van een Aqua Service Waterverzachter.

Er zijn veel bedrijven die u professionele tests kunnen leveren om de hoeveelheid en soort mineralen te testen in uw water.

Er kan iemand bij u langs komen om het water te onderzoeken, maar u kunt ook een watermonster nemen van uw kraanwater en dit naar het laboratorium sturen voor onderzoek.

Een watertest kan u ook helpen te bepalen, aan de hand van de in het water gevonden bestanddelen, wat voor type Aqua Service Waterverzachter u in uw huishouden nodig heeft.

De test geeft aan wat het niveau van waterhardheid is en geeft u meer informatie over de mogelijke andere verontreiniging, die het water bevat.

U zult het water regelmatig moeten testen als u vermoedt dat er iets mis is met het water, dat thuis uit de kraan komt.

p basis van deze bevindingen kunt u ook bepalen of u wel een waterverzachter nodig heeft of misschien een andere aanpak.

Nu dat u weet wanneer er waterverzachting nodig is, kunnen we overgaan naar waarom u het beste kan kiezen voor een Aqua Service Waterverzachter.

7 Redenen Waarom U zou moeten Kiezen voor een Aqua Service Waterverzachter

Er zijn veel redenen die de keuze voor een Aqua Service Waterverzachter rechtvaardigen.

Hieronder volgende de meest overtuigende redenen waar consumenten van op de hoogte moeten zijn bij het maken van de juiste keuze.

#1. Het verlengt de levensduur van uw huishoudelijk sanitair

Hebt u zich ooit afgevraagd wat die witte aanslag is die u op de leidingen ziet?

Deze witte laag is achterlaten toen er hard water door de leidingen liep en noemt men kalkaanslag.

Kalkaanslag is een mineralen-ophoping, voornamelijk calcium, kalk en magnesium, die zich in de loop wat de tijd aan de leidingen gaat hechten.

Als hier niet snel iets aan gedaan wordt, laat deze ophoping zich zeer moeilijk verwijderen.

Niet alleen dat, maar het kan ook de wateraanvoer verstoren en de levensduur van sanitair aanmerkelijk verkorten.

Kalkaanslag zorgt ervoor dat waterleidingen sneller slijten, wat reparaties tot gevolg heeft.

Door hard water achtergelaten kalkaanslag is, kort gezegd, slecht voor uw waterleidingen en een probleem waar de bewoners snel iets aan moeten doen, als ze de waterstroom intact willen houden en defecten in de leidingen willen voorkomen.

Dit is waar een Waterverzachter van Aqua Service u hulp kan bieden.

Deze waterverzachters behandelen het harde water op zo’n manier dat de mineralen die kalkaanslag veroorzaken verwijderd of ineffectief gemaakt worden.

Dit betekent dat huishoudelijk hard water, dat door een waterverzachter of ontharder bewerkt is, niet langer kalkaanslag achterlaat in de waterleidingen.

#2. Zorgt ervoor dat uw kleding beter gewassen kan worden

Als u zich iedere keer weer afvraagt waarom uw kleding, na zorgvuldig gewassen te zijn, nog steeds stug aanvoelt en er niet echt schoon uitziet, dan is hard water waarschijnlijk de oorzaak van uw problemen.

De bestanddelen in het harde water zijn niet bepaald vriendelijk voor uw kleding en was gedaan in dit water blijft stug en stijf aanvoelen.

Het echte probleem is dat de hardheid veroorzakende mineralen de effectiviteit van afwas- en wasmiddelen zo verhinderen, dat het soms lijkt alsof uw kleding niet eens gewassen is, zelfs na een aantal wasbeurten.

Er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem: als uw een waterverzachter van Aqua Service bij u thuis laat installeren, is er geen sprake meer van ruwe kleding na een wasbeurt.

Als het harde water, doordat het bewerkt is met een waterverzachter, eenmaal zacht is, zal de kleding die in dit water gewassen is een stuk zachter aanvoelen.

Bovendien kunnen wasmiddelen veel effectiever hun werk doen in het zachte water en wordt de was een stuk schoner.

#3. Het helpt bij het verkrijgen van een gladdere huid en zachter haar

De meeste mensen die thuis hard water gebruiken, zijn zich er niet van bewust dat je regelmatig wassen in dit soort water schadelijk is voor de huid.

Als u een witte waas op uw huid ziet na het douchen, komt dat waarschijnlijk door achtergelaten hard water resten.

In bad gaan met hard water maakt de huid ruw en ze voelt niet schoon aan.

Bovendien belemmert hard water de werking van zeep, zodat het gebruik ervan weinig zinvol wordt.

Het schuim van het zeep vormt zich moeizaam en er blijven zeepresten op het lichaam achter na het afspoelen.

Het harde water beperkt ook de efficiëntie van shampoo, dus uw haar voelt stijf en stug aan na het wassen.

Als hard water, voor gebruik in de badkamer, behandeld wordt met een Aqua Service Waterverzachter verdwijnen deze problemen.

Zacht water vormt een dikkere schuimlaag van badzeep en shampoo, dus zult u het verschil voelen op uw lichaam en haar.

Er blijft geen witte waas meer achter en uw huid voelt gladder en zachter dan ooit tevoren.

#4. Het geeft uw apparaten vriendelijk water

Hard water kan ook voor veel problemen zorgen bij uw apparaten.

Machines of apparaten die op reguliere basis water verbruiken, zoals wasmachines, vaatwassers en waterverwarmers kunnen verstopt raken of bekleed worden met een dikke laag mineraal resten.

Deze ophopingen laten zich heel lastig verwijderen en kunnen het goed functioneren van de apparaten verstoren.

Net zoals het effect op uw waterleidingen, kan de aanslag ook de levensduur van uw apparaten sterk verkorten, omdat het de machinerie sneller doet slijten.

Dit probleem kan opgelost worden door welke Aqua Service Waterverzachter dan ook in uw huis te installeren.

Dit bewerkt het harde water en verwijdert de hardheid veroorzakende mineralen.

Hierdoor kan kalkaanslag in uw apparaten worden vermeden en wordt u beloond met een effectief functionerende machines.

#5. Zorgt ervoor dat u uw tegels, muren en gootstenen goed schoon krijgt

Huiseigenaren kunnen zich behoorlijk storen aan de nare, witte vlekken, die op de tegels en de muur van de badkamer achterblijven, zelfs wanneer deze goed schoongemaakt is.

De vlekken vormen een grote ergernis en niet alleen, omdat het lelijk staat.

Ze zijn zeer moeilijk te verwijderen of schoon te maken en dat geldt vooral voor de witte aanslag die achterblijft in de badkamer gootsteen.

Hetzelfde geldt voor de keukengootsteen waar zich een kalkaanslag laag kan vormen als het gebruikte water hardheidsmineralen bevat.

De oplossing voor dit dilemma is wederom de installatie van een Aqua Service waterverzachter.

Waterverzachters bewerken het water op een manier waarbij de kalkaanslag veroorzakende mineralen worden verwijderd.

Dit leidt tot minder kalkaanslag vorming en dus minder vlekken op tegels, gootstenen en andere accessoires.

Voor de huiseigenaar die zijn huis echt schoon wil hebben, maar ook voor anderen, kan het echt een opluchting zijn als tegels en gootstenen weer echt helemaal vlekkeloos zijn.

#6. Nuttige besparingen

Dit is misschien wel de beste reden om te kiezen voor een Aqua Service Waterverzachter, hoewel de meeste mensen zich niet eens bewust zijn van dit aspect van zacht water.

U vraagt zich misschien af hoe een waterverzachter u geld kan besparen, terwijl het gaat om een redelijk kostbare investering.

De investering verdient zich snel terug, omdat een waterverzachter een aantal problemen voor u oplost en geld bespaart op de aanschaf van nieuwe apparatuur, op reparaties en op de aanschaf van bad- en schoonmaakproducten.

Hieronder volgt in detail hoe u geld bespaart door een waterverzachter te gebruiken.

Neemt u als voorbeeld de was, die minder stijf uit de wasmachine komt, wanneer dit gewassen is in zacht water en dus minder tijd en moeite kost om te reinigen.

Dit betekent dat het wasmiddel dat u tot nu toe gebruikte, nu effectief zijn werk kan doen, u er minder van nodig heeft dan wanneer u de was deed met hard water en het uiteindelijk resultaat veel schoner is.

U hoeft veel minder was- en schoonmaakmiddelen aan te schaffen dan voorheen en bespaart hierdoor een hoop geld waar u andere dingen mee kunt doen.

Wanneer u een waterverzachter heeft geïnstalleerd in uw huis, bent u er van verzekerd dat de zeep en shampoo tijdens het in bad gaan hun werk goed zullen doen.

Dit resulteert in een dikke schuimlaag, die alle restjes die op de huid en in uw haar zijn achtergebleven door het gebruik van hard water zal verwijderen.

Aangezien de zeep en shampoo zich gemakkelijk uit laat spoelen en een schoner en zachter resultaat geeft hoeft u niet langer veel geld uit te geven voor een dure bodylotion of haar conditioner.

U zult, wanneer u een waterverzachter laat installeren, bovendien geld besparen of schoonmaakproducten voor uw badkamer en keuken.

De kalkaanslag op uw sanitair, waaronder de gootsteen en de douche, maar ook de tegels, muren en douche gordijnen, laten een slechte indruk achter.

De alledaagse schoonmaakproducten werken vaak niet goed of moeten in grote hoeveelheden gebruikt worden om een goed resultaat te krijgen.

Wanneer u eenmaal zacht water heeft, zult u veel minder vaak een investering hoeven doen in dit soort schoonmaakproducten en zo geld besparen.

Het beste is wel dat u een hoop geld zult besparen op apparaten en waterleidingen die niet vroegtijdig stuk gaan en ermee stoppen, voordat de garantie verlopen is.

Het installeren van een waterverzachter betekent dat u veel minder geld hoeft uit te geven voor de reparatie of vervanging van apparaten en loodgieterswerk.

Hiermee wordt de investering ineens zeer kostenbesparend.

Wasmachines en vaatwassers hoeven bovendien minder vaak te draaien, waarmee ook nog geld bespaard wordt op de elektriciteitsrekening.

#7. Eenvoudig te installeren en te onderhouden

Waterverzachters van Aqua Service zijn eenvoudig te installeren en in te stellen.

Het enig dat u voor sommige modellen nodig heeft, zijn aansluitingen op de leidingen en afvoer en een stroomvoorziening en u bent al bijna klaar om te gaan genieten van zacht water.

Het is wel aan te raden uw waterverzachter te laten installeren door een professional zoals Aqua Service.

Onthoud dat u de waterverzachter plaatst op een plek die gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud.

Het is goed om te weten dat Aqua Service waterverzachters weinig onderhoud nodig hebben en meerdere jaren optimaal kunnen functioneren.

Als het apparaat correct geïnstalleerd is, kan het heel lang meegaan.

Sommige modellen waterverzachter werken niet automatisch en hebben dus meer toezicht en onderhoud nodig.

Maar over het algemeen heeft een waterverzachter weinig reparatie nodig.

Werking van een waterverzachter

Concluderend geven de Waterverzachters van Aqua Service genoeg voordelen om het een waardevolle investering te laten zijn binnen uw huishouden.

De installatie van een waterverzachter geven een reeks aan kostenbesparingen en een flinke hoeveelheid voordelen, die het gebruik van zacht water met zich meebrengt.

Doet u vooral wat vooronderzoek, voordat u overgaat tot een mogelijke aanschaf en houdt u rekening met de prijs, installatie, capaciteit, mogelijkheden en type waterverzachters bij het maken van uw keuze.

Vraag een gratis offerte aan
Meer weten over onze systemen? Vraag nu een gratis offerte en kalktest aan.
Ik heb interesse in:
Type Persoon
Waar heeft u ons gevonden?